ADS
ADS ADS
:: سال نو مبارک

سوالی که برای خیلی از دانش آموزا وجود داره اینه که از بین این همه کتاب های توی بازار کدوم کتاب و انتخاب کنن و مهمتر از اون چطور ازش استفاده کنند. ما قراره با هم به این پرسش ها پاسخ بدیم. من محمد یاسین ایزدی ، رتبه 170 منطقه 2 کنکور تجربی 99 و دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هستم . از کدام کتاب کنکوری تست بزنم ؟ 

وقتی وارد بازار کتاب های کمک آموزشی می شویم یک دفعه با تعداد بسیار زیادی کتاب رو به رو می شویم از انتشاراتی که شاید حتی اسم بعضی از آنها را تا به حال نشنیده باشیم. در ابتدا شاید سخت به نظر برسد که چطور از بین این همه کتاب به یک انتخاب درست برسیم و خب انتخاب منبع اهمیت بسیار زیادی هم دارد مخصوصا الان که بسیاری از کتاب ها اشتباهات علمی و نگارشی فراوان دارند و از این گذشته سطح هر کتاب و سبکش با کتاب های دیگر متفاوت است و ما باید بر اساس نیاز خودمان بهترین کتاب را انتخاب کنیم اما راه حل چیست؟

اولین مرحله این است که کتاب هایی که ایرادات زیادی دارند را کنار بگذاریم که جز وقت تلف کردن هیچ چیزی از این ها نصیبمان نمی شود. در این مرحله نباید فریب اسم یک انتشارات معروف را بخوریم. بسیاری از همین انتشارات کتاب های ضعیفی دارند که به خاطر شهرتشان فروش این کتاب ها همچنان بالاست. از این ها که بگذریم در این مرحله شدیدا به کمک معلم و مشاور نیاز داریم. البته دوست یا آشنایی که پارسال کنکور داشت هم میتواند به ما کمک کند.

در مرحله ی بعد یک سری کتاب باقی می مانند که همه ی آنها کتاب های خوبی اند اما باز بین آنها تفاوت هایی وجود دارد مثلا یکی درسنامه خوبی دارد یا یکی سطح تست هاش بالاتر است یا اصلا ممکن است سبک خاصی داشته باشد. اینجا هم باز به کمک مشاور و معلم نیاز داریم اما بیشتر خودمان و شناختی که از خودمان داریم تعیین کننده است.

یک پیشنهادی که برای کنکوری ها دارم این است که در هر درس یک کتاب را به عنوان منبع سطح اول استفاده کنند و درسنامه و تست های آموزشی را از روی آن بخوانند تا اینکه به یک سطح نرمالی در آن درس برسند یا به زبان دیگر آن مبحث را یاد بگیرند و با تست هاش آشنا بشوند. بعد از این یک کتاب سطح دوم داشته باشند که تست ها و تمرین هاش چالشی تر داشته باشد و برای رسیدن به درصد های بالا از آن کمک بگیرند.

 

خب همه ی این حرف هایی که تا الان زدم یک طرف و حرفی که الان میخواهم بزنم یک طرف. بعضی از دانش آموزان هستند که تمام تمرکزشان این است که یک کتاب را تمام کنند در صورتی که لزومی به انجام این کار نیست. نگاه کنید ما اگر این کتاب ها را تهیه می کنیم قصدمان این است که درس را یاد بگیریم و بتوانیم تست بزنیم و… و در هر زمانی که به این سطح رسیدیم و احساس کردیم آن چیزهایی که این کتاب می توانست به ما بدهد را از آن گرفتیم دیگر نیاز نیست ادامه بدهیم به زدن باقی تست ها. مثلا دانش آموزی که شروع می کند و از 100 تست یک مبحث ریاضی به صورت یکی در میان 50 تست را میزند و به تسلط کامل میرسد دیگر نیازی به آن 50 تست دیگر ندارد.  اما فرایند رسیدن به تسلط کامل برای هر دانش آموز متفاوت است یکی ممکن است با زدن نصف تست ها و یکی هم با چند بار زدن کل کتاب به این سطح برسد. خلاصه اینکه چیزی که برای شما مهم است نباید زدن تمام تست ها یا فلان قدر تست حل کردن باشد. برای شما باید فقط و فقط یادگیری مهم باشد.

 

 

محمد یاسین ایزدی ، رتبه 170 منطقه 2 کنکور تجربی 99 ، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی

تاریخ : جمعه 25 اسفند 1402 زمان : 13:02 توسط : رضا اصغري
:: نظرات
بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است.
پس به همين دليل ازتون ممنون ميشيم که سوالات غيرمرتبط با اين مطلب را در انجمن هاي سايت مطرح کنيد . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نيز نظري براي اين مطلب ارسال نماييد:
کد امنیتی رفرش
کانال ما را در
تلگرام دنبال کنید

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir